Ondernemen

Ik heb een passie voor ondernemen en werk constant aan nieuwe ideeën en projecten.

Het was een droom om met Het Yoga Huis in Doetinchem een community van gelijkgestemden bij elkaar te brengen. Dit lukt al heel aardig in onze studio in het prachtige pand aan de Louise de Colignystraat.

We dromen groter en willen deze community, de studio, verder uitbreiden. Daarvoor komen wij graag in contact met andere ondernemers. Mensen met een passie voor duurzaam ondernemen én ondernemende kwaliteiten. Heb jij een passie voor yoga-friendly food? Droom je van een eigen eetcafé of smoothiebar? Wil je een duurzaam product op de markt brengen of jouw webshop ondersteunen met een fysieke winkel? Ben je bekwaam in (ayurvedische) massage en wil je een eigen praktijk starten? Heb je behalve die passie ook concrete plannen en (financiële) middelen? Denk jij – als mede ondernemer – een rol te kunnen spelen in het uitbreiden van onze community? Dan kom ik graag in contact met je.

Kijk op onze website www.hetyogahuis.com voor een impressie. Het Yoga Huis is dé yogastudio in Doetinchem en omstreken. Waar je terecht kan voor yoga, goede gesprekken, gezelligheid, verdieping en verbinding.