onderneemster, moeder, yogi

“Begin 2015 heb ik 3 maanden priveles gehad bij mij thuis van Rianne. Het was een kadootje aan mezelf. Daar waar de groepslessen heerlijk zijn, geven de privélessen van Rianne de verdieping en begrip waar ik naar verlangde.

Er is ruimte voor alles wat opkomt tijdens de les. Voordat we werkelijk aan de slag gingen, nam ze ruimte om te zien waar ik zat op dat moment, fysiek en emotioneel. Ook tijdens de werkelijke uitvoering van de houdingen en nadien was daar ruimte voor. Verder kwamen de technische aspecten van de houdingen en anatomie aan de orde zodat ik ook de asana’s op een correcte, veilige manier kon uitvoeren.

Die basis die destijds met haar gelegd is, heeft me de steun en vertrouwen gegeven om mijn yogapad te vervolgen. Nu volg ik sinds april zelf een Ashtanga yogaopleiding. En nog regelmatig de lessen van Rianne in Het Yoga Huis. Rianne is als mens en yogadocent iemand die een veilige plek weet te creëeren waar iedereen tot zijn recht kan komen. Van beginner tot gevorderden, met respect voor ieders grenzen maar toch weet uit dagen. Zelf is ze een krachtige persoonlijkheid waar rust vanuit gaat. Durft zichzelf kwetsbaar op te stellen. Tegelijk weet ze het ook luchtig te houden. Voor mij is dat alles wat een iemand nodig heeft om een goede docent en begeleider te zijn!

Namasté

Marion is ondernemer met een praktijk voor orthodontie, moeder en yogi.

Comments are closed.