Personal Yoga Training

Personal Yoga Training? Ja, yoga is uitermate geschikt voor Personal Training. Het is oorspronkelijk een 1 op 1 leermethode. Voor wie is Personal Yoga Training? Voor mensen die klaar zijn om een bewuste stap te nemen. Een stap die je dichterbij jezelf brengt. Dichterbij de plek, waar de zon schijnt.

Met Personal Yoga Training kies je een traject dat past bij je persoonlijke doel, agenda en budget. Je kiest voor 1 op 1 sessies. Voor persoonlijke en doelgerichte begeleiding. Alles is gericht op een routine die jij zelfstandig kan uitvoeren. Zodat je ná de Personal Yoga Training er zélf voor kan zorgen dat je in balans blijft. En vanuit balans doe jij waar je goed in bent. Je bedrijf runnen, sporten, moeder of vader zijn, jezelf zijn.Personal Yoga Training is voor:

Ondernemers;
    • mensen met een drukke agenda, die doelgericht en effectief de stap naar balans willen maken
  Sporters;
    • voor blessure preventie, sneller herstel na een wedstrijd, betere concentratie, leren omgaan met (wedstrijd) spanning, verbeteren van ademtechniek, omgaan met in- en ontspanning, in balans met je sport
  Yogi’s;
    • die hun practice willen verdiepen, voor yogadocenten-in-opleiding die aan de slag willen, voor yogi’s die net beginnen met yoga en veel vragen hebben.
  Vaders en moeders;
    • die (opnieuw) in hun kracht willen staan. De komst van een kindje kan je leven behoorlijk op de kop zetten. Hoe maak je weer tijd voor jezelf en kom je terug in je kracht.
  Burn-out of burn-in;
    • met yoga als tool op zoek naar een nieuwe balans. Je grenzen leren herkennen, bewaken en omarmen
 
Herken jij jezelf in één van deze omschrijvingen? En ben jij toe aan balans in je leven? Ben je bereid om een commitment te maken aan jezelf? En heb je zin om op een no nonsense manier met yoga aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Een kennismaking is kosteloos. We hebben een ontmoeting en bespreken je vraagstuk. En we besluiten of we gaan samenwerken. En dan is die plek waar de zon schijnt, weer een stukje dichterbij!

investering Personal Yoga Training Trajecten vanaf € 300,-

De sessies zijn in de prachtige studio’s van Het Yoga Huis in Doetinchem.