Yoga

Rianne Sevink yogaJe hoort het overal. Je leest het overal. Iedereen heeft het erover. Yoga is goed voor je.

Dus jij vraagt je af, is het ook wat voor mij? Anders was je niet op deze site, toch?

Je verlangt naar een fit, krachtig en gezond lichaam. Sterker, gespierder, slanker misschien. Maar vooral een gezonder lichaam. Een kalme en heldere geest. Gezonde eetgewoonten. Een gezond slaapritme. Je bent eraan toe om vanuit je kracht je werk te kunnen doen, vanuit mildheid in relaties te kunnen staan, plezier te hebben in het leven en te kunnen genieten van het alledaagse. Voldoende energie te hebben. In balans te zijn.

Dit is het pad van yoga.

Een eeuwenoude levenswijze. Een holistische methodiek. Een no nonsense methode waarbij zowel het fysieke lichaam, het emotionele en mentale lichaam aan bod komen. Hiermee kan je de sportschool inruilen voor de yogastudio. Maar het kan ook prima naast elkaar bestaan.

Met mijn bedrijf “waar de zon schijnt” deel ik als yogadocente mijn passie en gedegen kennis met jou. Met een toolbox voor een zinvol en gelukkig leven – want dat is de belofte van yoga – help ik jou die plek te vinden. Die plek, waar de zon schijnt. Want zeg nou zelf, daar wil jij toch ook het liefste zijn?